10bet sportsbook review

Haluamme sinun ymmärtävän, mitä tietoja keräämme ja käytämme.

​​​​​​​HARMANin kansainvälinen tietosuojailmoitus

Viimeksi päivitetty: 3. tammikuuta 2024

HARMAN International Industries, Inc. ("HARMAN" tai "yhtiö") arvostaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tässä tietosuojailmoituksessa selostetaan, miten käsittelemme, tallennamme, luovutamme ja suojaamme antamiasi henkilötietoja, kun käytät tuotteitamme ja ratkaisujamme tai kun käytät HARMANin verkkosivustoa tai mobiilisovellusta, josta käsin käytät tätä tietosuojailmoitusta ("sivusto"), tai kun olet muuten vuorovaikutuksessa yhtiön kanssa. Tässä tietosuojailmoituksessa "henkilötiedoilla" tarkoitetaan tietoja, jotka liittyvät sinuun yksilöllisesti tunnistettavana henkilönä, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja matkapuhelinnumeroasi.

Toimintarajoitteisille henkilöille on saatavilla vaihtoehtoisia versioita tästä tietosuojailmoituksesta. Ota yhteyttä osoitteeseen privacy@harman.com, jos tarvitset apua.

Tässä tietosuojailmoituksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • 10bet app download
    • Sinulta keräämämme henkilötiedot
    • Henkilötiedot, joita keräämme teknologian avulla sivustollamme
    • ​Kolmansilta osapuolilta saamamme henkilötiedot

Keräämämme henkilötiedot

Sinulta keräämämme henkilötiedot

HARMAN voi kerätä henkilötietojasi, kun käytät tätä sivustoa, tuotteitamme tai autoratkaisujamme, rekisteröit HARMAN-tuotteesi, olet suoraan vuorovaikutuksessa yhtiön kanssa messuilla, konferensseissa tai muissa läsnäoloa edellyttävissä tapahtumissa tai kun otat yhteyttä yhtiöön (tässä tietosuojailmoituksessa yhteisesti "palvelut"). Keräämämme henkilötiedot riippuvat käyttämistäsi palveluista. Keräämiämme henkilötietoluokkia voivat olla seuraavat:

  • Yhteystiedot ja tunnisteet: Mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, yksilöllinen verkkotunnuksesi, Internetin protokollaosoite ("IP-osoite"), tilinimesi ja syntymäaikasi.
  • Kirjautumistiedot: Mukaan lukien käyttäjätunnus ja salasana, joita käytät HARMANin verkkosivuston ja muiden palvelujen ominaisuuksien käyttämiseen.
  • Maksutiedot: Mukaan lukien maksutapasi, pankkitilin numero, pankkikortin numero, luottokortin numero, CVV/CID ja vanhenemispäivä sekä laskutusosoite.
  • Sijaintitiedot: Mukaan lukien maantieteelliset sijaintitiedot, jotka kerätään, kun käytät tiettyjä palveluja.
  • Tuotteen ja palvelun käyttötiedot: Mukaan lukien tuotteen nimi, sarjanumero, ostopaikka, tuotteen käyttötiedot, väri ja versio sekä tuotearvostelut ja takuutiedot.
  • Ostohistoriatiedot: Mukaan lukien ostettujen tuotteiden nimet, ostopaikka/-paikat ja tuotteesta/tuotteista maksettu hinta.
  • Internet- tai muun sähköisen verkkotoiminnan tiedot: Mukaan lukien HARMANin verkkosivustoilla vieraillut sivut ja napsautetut linkit, IP-osoite, sijaintitiedot, kieliasetukset ja vuorovaikutus mainosten kanssa.
  • Biometriset tiedot: Mukaan lukien äänitallenteet, joista voidaan poimia tunnistepohja, kuten ääninäyte, uni- ja terveystiedot, jotka sisältävät tunnistettavia tietoja, ja sormenjälkitiedot.
  • Aistinvaraiset tiedot: Mukaan lukien auditiiviset, visuaaliset, termiset tai vastaavat tiedot, jotka voidaan linkittää tai liittää tiettyyn kuluttajaan tai kotitalouteen.
  • Muut antamasi tiedot: Mukaan lukien henkilötiedot, jotka liittyvät palvelujemme käyttöösi. Tämä sisältää myös palvelujemme käytön päivämäärän/kellonajan, keston tai syyn.

Huomautus koskien arkaluontoisia henkilötietoja: HARMAN ei päättele ominaisuuksia arkaluontoisista henkilötiedoista. Käytämme arkaluontoisia henkilötietoja vain siten kuin se on tarpeen palvelujen tai tavaroiden toimittamiseksi ja siten kuin keskivertohenkilö kohtuudella odottaisi pyytäessään kyseisiä tavaroita tai palveluja. Käytämme arkaluontoisia henkilötietoja turvallisuuden ja eheyden varmistamiseen, lyhytaikaiseen tilapäiseen käyttöön, tuotteidemme ja palvelujemme laadun ylläpitämiseen tai muihin sovellettavan lain sallimiin tarkoituksiin.

Henkilötiedot, joita keräämme teknologian avulla sivustollamme

Keräämme tietoja teknologian avulla, jotta voimme palvella sinua paremmin. Kun käytät sivustoa, HARMAN ja joissakin tapauksissa kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme keräävät tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Lisätietoja on seuraavassa linkissä: Evästekäytäntö

Kolmansilta osapuolilta saamamme henkilötiedot

Käyttämistäsi palveluista riippuen HARMAN voi myös kerätä sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi: 

  • Palveluntarjoajat: Mukaan lukien verkkosivustomme maksunkäsittelijä, yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä tuotteidemme huoltamiseksi, sekä konferenssiemme ja messutapahtumiemme järjestäjät.
  • Myyjät: Mukaan lukien yritykset, jotka myyvät tuotteitamme.
  • Alkuperäiset laitevalmistajat ("OEM"): Mukaan lukien yritykset, jotka käyttävät tuotteitamme ajoneuvoissaan. 

Tarkoitukset, joihin keräämme ja käytämme henkilötietojasi

HARMAN voi käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • palvelujemme tarjoaminen
  • palvelujemme parantaminen
  • palvelujemme markkinointi, mukaan lukien viestiminen niistä kanssasi
  • henkilöllisyytesi todentaminen
  • käyttäjien rekisteröinti HARMANin kampanjoihin ja tapahtumiin
  • vastaaminen tekniselle tuelle esitettyihin kysymyksiin ja huolenaiheisiin
  • yhteydenotto käyttäjiin markkinointi-, mainonta- ja myyntitarkoituksissa
  • vastaaminen kysymyksiin ja palautteeseen
  • markkinatutkimuksen ja -analyysin tekeminen
  • sisäisen tutkimuksen tekeminen teknologista kehitystä varten
  • verkkokäyttäjäkokemuksen jatkuva arviointi ja parantaminen
  • verkon suojaus ja tietoturva
  • petostentorjunta
  • pääsyn salliminen tiloihimme
  • epäillyistä rikoksista ilmoittaminen
  • lain noudattaminen tai HARMANin, käyttäjiemme tai muiden tahojen oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojeleminen.

Milloin luovutamme henkilötietojasi

Seuraavassa on joitakin tarkoituksia, joihin luovutamme henkilötietojasi:  

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Luovutamme henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille HARMANin kanssa solmitun sopimuksen puitteissa, jotta voimme tarjota sinulle palveluja. Seuraavassa on esimerkkejä kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tyypeistä, joille luovutamme henkilötietojasi, sekä henkilötietojen luovutuksen tarkoituksista:
    • Data-analytiikka: Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä suorittamaan data-analyyseja, mukaan lukien analyyseja vuorovaikutuksestasi sivuston kanssa. Esimerkiksi Google Analytics voi seurata, millä sivuston sivuilla käyttäjät käyvät ja kuinka kauan he viipyvät sivustolla, jotta voidaan selvittää, miten käyttäjät käyttävät sivustoa.
    • Oikeudellinen neuvonta: Voimme luovuttaa henkilötietojasi asianajajalle saadaksemme oikeudellista neuvontaa.
    • Kolmannen osapuolen käsittelijät: Käytämme kolmannen osapuolen tilaus- ja maksunkäsittelijöitä, kun ostat tuotteita sivustoltamme tai kun otat yhteyttä paikallisiin palveluntarjoajiimme tietyissä maissa. Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia myös HARMANin konferenssien ja messujen järjestämiseen.
    • Mainonta-alustat: Voimme luovuttaa mainosverkostoille tiedon käynnistäsi sivustolla, jotta ne voivat näyttää sinulle HARMANin mainoksia muilla verkkosivustoilla ja alustoilla. Nämä palvelut voivat auttaa meitä räätälöimään mainontaa, jonka uskomme kiinnostavan sinua sivuston käyttösi perusteella, sekä muuten keräämään ja käyttämään sivuston käyttöäsi koskevia tietoja.

Edellytämme kirjallisella sopimuksella, että nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat suojaavat henkilötietojasi suojatoimilla, jotka ovat samankaltaisia kuin käyttämämme suojatoimet.

  • Pakolliset luovutukset: Meitä voidaan edellyttää luovuttamaan henkilötietoja oikeudenkäynnin yhteydessä, vastauksena tuomioistuimen määräykseen, haasteeseen, siviilioikeudelliseen valmistelupyyntöön tai muuhun oikeudelliseen prosessiin tai muutoin lain edellyttämällä tavalla.
  • Lainsäädännön noudattaminen ja suojakeinot: Voimme luovuttaa henkilötietojasi, kun uskomme luovuttamisen olevan tarpeen lain noudattamiseksi tai HARMANin, käyttäjiemme tai muiden tahojen oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi. Tähän sisältyy henkilötietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten estämiseksi ja luottoriskin vähentämiseksi.
  • Yritystoimintaan liittyvät liiketoimet: Pidätämme oikeuden luovuttaa ja siirtää henkilötietojasi
    • yritysfuusion, konsolidoinnin, konkurssin, käytännössä kaikkien jäsenyysosakkuuksien ja/tai varojemme myynnin tai muiden yritysmuutosten yhteydessä, mukaan lukien mahdollisille ostajille
    • sivuston tai sitä seuraavan tietokannan seuraavalle omistajalle, yhteisomistajalle tai ylläpitäjälle.

Miten suojaamme henkilötietojasi

Henkilötietojesi turvallisuus ja luottamuksellisuus on meille tärkeää. Käytössämme on teknisiä, hallinnollisia ja fyysisiä turvatoimia, jotta voimme suojata henkilötietojasi luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta ja sopimattomalta käytöltä.

Käytämme esimerkiksi TLS-salausta (Transport Layer Security) sivustollamme olevien tiedonkeruulomakkeiden suojaamiseen. Lisäksi rajoitamme pääsyä henkilötietoihisi. Henkilötietoihin annetaan pääsy vain työntekijöille, jotka tarvitsevat niitä tietyn työtehtävän suorittamiseen (esimerkiksi asiakasneuvojalle). Työntekijät, joilla on pääsy henkilötietoihin, pidetään ajan tasalla turvallisuuteen ja tietosuojaan liittyvistä menettelytavoistamme.

On tärkeää, että suojaat salasanasi ja tietokoneesi luvattomalta käytöltä. Muista sulkea selaimesi, kun olet käynyt sivustolla. Huomaa, että kohtuullisista toimenpiteistämme huolimatta mikään turvatoimi ei ole koskaan täydellinen tai läpäisemätön, joten emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta.

Aluekohtaiset tiedot

Kaikki Yhdysvaltain ulkopuoliset alueet

HARMANin tämän sivuston kautta keräämät henkilötiedot ladataan HARMANin Yhdysvalloissa ylläpitämälle palvelimelle. HARMANin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa osoitteessa 400 Atlantic Street, 15th Floor, Stamford, CT 06901.

HARMAN on maailmanlaajuinen yritys, jolla on toimipaikkoja kaikkialla maailmassa. Näin ollen riippuu asuinmaastasi, missä HARMAN säilyttää henkilötietoja, joita yhtiö kerää sinulta tämän sivuston ulkopuolella, esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä tai olet suoraan vuorovaikutuksessa HARMANin kanssa messuilla tai konferensseissa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@harman.com.

Rajat ylittävät tiedonsiirrot: Yksikkömme eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, saattavat tarvita pääsyn henkilötietoihisi, jotta voimme tarjota palvelujamme. Ennen henkilötietojesi siirtämistä jollekin yksiköllemme eri puolilla maailmaa HARMAN varmistaa, että kaikki vaaditut siirtomekanismit ovat käytössä. Näin taataan riittävä suojaustaso henkilötietojesi siirrolle.

Käsittelyn oikeudelliset perusteet: HARMAN käsittelee henkilötietojasi suostumuksellasi ja lain edellyttämällä tavalla. HARMAN käsittelee henkilötietojasi soveltuvin osin siten kuin se on tarpeen kanssasi solmittujen sopimusten täytäntöönpanemiseksi, esimerkiksi käsitellessään tilauksiasi ja maksujasi tai tarjotessaan sinulle palvelujaan, sekä ryhtyäkseen pyynnöstäsi toimenpiteisiin ennen sopimuksen solmimista kanssasi. HARMAN käsittelee henkilötietoja tarpeen mukaan myös oikeutettujen etujensa perusteella seuraavasti:

    • Markkinointi ja mainonta: Ellet kieltäydy tästä alla selostetulla tavalla, käytämme henkilötietojasi sovellettavan lain mukaisesti liittyen tuotteisiin ja palveluihin, jotka olet tilannut tai joihin olet muuten osoittanut kiinnostuksesi, jotta voimme tarpeen mukaan tarjota sinulle tietoja tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.
    • 10bet casino reviewVerkon suojaus ja tietoturva, petostentorjunta ja epäillyistä rikoksista ilmoittaminen: Petoksen, tietoturvatapahtuman tai rikosepäilyn tapauksessa tutkimme tapahtumaan kytkeytyviltä vaikuttavat henkilötiedot tarpeen mukaan, jotta voimme selvittää tapahtumat, korjata tilanteen, ilmoittaa asiasta viranomaisille sekä estää tällaisen tapahtuman toistumisen.

Automaattinen päätöksenteko: HARMAN käyttää joskus sivuston kautta lähetettyjä henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoon. HARMAN voi esimerkiksi näyttää sinulle mainoksia ja lähettää sähköpostiviestejä, jotka sisältävät automaattista sisältöä, joka on määritetty meiltä aiemmin tilaamiesi tuotteiden perusteella. HARMAN ei kuitenkaan käytä sivuston kautta lähetettyjä tai muiden palvelujemme kautta saatuja henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoon, kuten profilointiin, jolla olisi oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaisi rekisteröityyn vastaavalla merkittävällä tavalla. 

Säilyttäminen: HARMAN säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten HARMAN keräsi henkilötietojasi, sekä sen jälkeen niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai vaatii. Lisätietoja henkilötietojesi säilyttämisestä saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@harman.com.

Sähköpostien tilauksen peruuttaminen: Voit peruuttaa sähköpostiviestinnän, jota olet suostunut vastaanottamaan HARMANilta, tai muokata viestintää koskevia suostumuksiasi, noudattamalla meiltä saamissasi sähköpostiviesteissä olevia ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit lähettää HARMANille pyynnön sähköpostitse osoitteeseen unsubscribe@harman.com. Mainitse otsikossa "Unsubscribe" ja ilmoita, mihin sähköpostiosoitteisiin et halua vastaanottaa HARMANin sähköpostiviestejä. Varmistamme kohtuullisen ajan kuluessa, että viestit tällaisiin sähköpostiosoitteisiin peruutetaan.

Euroopan talousalue, Yhdistynyt kuningaskunta ja Sveitsi

Tämän osion sekä yllä olevan osion "Kaikki Yhdysvaltain ulkopuoliset alueet" tiedot koskevat käyttäjiä Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä (yhdessä "ETA").

Rajat ylittävät tiedonsiirrot: HARMAN käyttää asianmukaisia mekanismeja rajat ylittävissä tiedonsiirroissa varmistaakseen, että asianmukaiset suojatoimet ovat käytössä aina, kun siirrämme henkilötietojasi. HARMAN on ottanut käyttöön Euroopan komission mallisopimuslausekkeet, jotta rajat ylittävää henkilötietojen siirtoa Euroopan talousalueelta ja Sveitsistä voidaan hallinnoida. Harman käyttää henkilötietojen siirtämiseen Yhdistyneestä kuningaskunnasta Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälistä tiedonsiirtosopimusta. 

Rekisteröidyn oikeudet: ETA-rekisteröidyillä on oikeus saada tarkistaa HARMANin keräämät henkilötietonsa sekä pyytää HARMANia päivittämään, oikaisemaan tai poistamaan näitä henkilötietoja sovellettavan lain mukaisesti. ETA-rekisteröidyillä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä HARMANin toimesta. Lisäksi ETA-rekisteröidyillä on oikeus henkilötietojensa siirrettävyyteen.

ETA-rekisteröidyt voivat harjoittaa näitä oikeuksia Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. HARMAN vastaa tällaisiin pyyntöihin sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jos ETA-rekisteröity uskoo, että hänen henkilötietojaan on käsitelty sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti, hänellä on oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojaviranomaiselle siinä maassa, jossa hän asuu tai työskentelee tai jossa väitetty rikkomus tapahtui. ETA-rekisteröidyillä on myös oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä HARMANin suoramarkkinointitarkoituksiin tai oikeutettuihin etuihin Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. 

Kun HARMANin oikeudellinen peruste henkilötietojen käsittelylle on suostumus, ETA-rekisteröidyt voivat peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn milloin tahansa Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. Peruutus on voimassa vain ei-takautuvasti. HARMAN säilyttää henkilötietoja, jotka ETA-rekisteröity on antanut ennen suostumuksensa peruuttamista, niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai edellyttää.

Tietosuojavastaava: HARMANin tietosuojavastaava Saksassa on työterveys- ja turvallisuusasioista vastaava Senior Manager, jonka tavoittaa osoitteesta privacy@harman.com.

Brasilia 

Tämän osion sekä yllä olevan osion "Kaikki Yhdysvaltain ulkopuoliset alueet" tiedot koskevat Brasilian asukkaita. HARMAN säilyttää Brasilian asukkailta tämän sivuston ulkopuolella kerättyjä henkilötietoja Brasiliassa osoitteessa Rodovia Governador Leonel de Moura Brizola, nº 3401, Nova Santa Rita- RS/Brasil 92480-000.

Rekisteröidyn oikeudet: Brasilian asukkailla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojen käsittelyä:

    • oikeus pyytää vahvistusta henkilötietojensa käsittelystä
    • oikeus pyytää saada tarkistaa henkilötietonsa
    • oikeus pyytää henkilötietojensa oikaisemista ja/tai päivittämistä
    • oikeus pyytää tarpeettomien, liiallisten tai lainvastaisesti käsiteltyjen henkilötietojensa anonymisointia, estämistä tai poistamista
    • oikeus pyytää henkilötietojensa siirtoa palveluntarjoajalta toiselle
    • oikeus pyytää aiemmin suostumuksensa perusteella käsiteltyjen henkilötietojensa poistamista
    • oikeus pyytää saada tietää, keitä ovat ne julkiset ja yksityiset tahot, joille yhtiö on luovuttanut rekisteröidyn henkilötietoja tai joiden kanssa yhtiö on käyttänyt rekisteröidyn henkilötietoja sisältävää jaettua tietokantaa
    • oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä.

Brasilian asukkaat voivat harjoittaa tietosuojaoikeuksiaan Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. HARMAN vastaa tällaisiin pyyntöihin sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Brasilian asukkaat voivat käyttää yllä olevia yhteystietoja milloin tahansa henkilötietojensa käsittelyä koskevan suostumuksensa peruuttamiseen, jos HARMAN käyttää suostumusta oikeudellisena perusteena henkilötietojen käsittelylle. Peruutus on voimassa vain ei-takautuvasti. HARMAN säilyttää henkilötietoja, jotka Brasilian asukas on antanut ennen suostumuksensa peruuttamista, niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai edellyttää.

Tietosuojavastaava / "Vastuuhenkilö": HARMANin tietosuojavastaava Brasiliassa eli henkilötietojen käsittelyn "vastuuhenkilö" on yhtiön IT-koordinaattori, jonka tavoittaa osoitteesta BrazilPrivacy@harman.com.  

Kiinan kansantasavalta

Tämän osion sekä yllä olevan osion "Kaikki Yhdysvaltain ulkopuoliset alueet" tiedot koskevat Kiinan kansantasavallan asukkaita.

Rajat ylittävät tiedonsiirrot: Käyttämällä sivustoa suostut henkilötietojesi siirtämiseen rajojen yli, ellet peruuta suostumustasi ottamalla meihin yhteyttä alla selostetulla tavalla. Ennen henkilötietojesi siirtämistä Kiinan kansantasavallasta muualle Kiinan kansantasavallan ulkopuolelle HARMAN varmistaa, että kaikki vaaditut siirtomekanismit ovat käytössä. Näin taataan riittävä suojaustaso henkilötietojesi siirtämiselle Kiinan kansantasavallan ulkopuolella oleville yksiköille.

Rekisteröidyn oikeudet: Kiinan kansantasavallan asukkailla on oikeus: (a) tietää, miten henkilötietojaan käsitellään; (b) pyytää saada tarkistaa henkilötietonsa; (c) pyytää henkilötietojensa oikaisemista; (d) täydentää puutteelliset henkilötietonsa; (e) pyytää henkilötietojensa poistamista; (f) rajoittaa henkilötietojensa käsittelyä tai kieltäytyä siitä, ellei sovellettava laki edellytä tällaista käsittelyä; (g) pyytää henkilötietojensa siirtoa kolmannelle osapuolelle; (h) peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn; ja (i) pyytää selitystä henkilötietojen käsittelyä koskevista säännöistä Kiinan kansantasavallassa.

Kiinan kansantasavallan asukkaat voivat harjoittaa näitä oikeuksia Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. HARMAN vastaa tällaisiin pyyntöihin sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jos Kiinan kansantasavallan asukas uskoo, että hänen henkilötietojaan on käsitelty sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti, hänellä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Kun HARMANin oikeudellinen peruste henkilötietojen käsittelylle on suostumus, Kiinan kansantasavallan asukkaat voivat peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn milloin tahansa Harmanin Tietokysely ja tietosuojapyyntö -verkkosivuston kautta. Peruutus on voimassa vain ei-takautuvasti. HARMAN säilyttää henkilötietoja, jotka Kiinan kansantasavallan asukas on antanut ennen suostumuksensa peruuttamista, niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai edellyttää.

Kalifornia 

Tämä tietosuojailmoituksen kohta koskee vain kuluttajia, jotka asuvat Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa ("kalifornialaiset kuluttajat"), ja se koskee kaikkia Kalifornian kuluttajien henkilötietoja, joita HARMAN kerää tai luovuttaa liiketoiminnallisissa tarkoituksissa.

Keräämistä koskeva ilmoitus Kalifornian asukkaille: HARMAN kerää tässä mainittuja henkilötietoja tässä lueteltuihin tarkoituksiin ja säilyttää ne tässä ilmoitetun ajan. Voimme "myydä" tai "luovuttaa" tietojasi siten kuin nämä termit on määritetty Kalifornian lainsäädännössä.  Emme kerää tai käsittele arkaluontoisia henkilötietoja sinua koskevien ominaisuuksien päättelemiseksi. Siltä osin kuin annat yhtiölle muita Kalifornian asukkaita koskevia henkilökohtaisia tietoja, olet vastuussa tämän ilmoituksen toimittamisesta heille.

Keräämämme tiedot ja keräämisen liiketoiminnallinen tarkoitusViimeisten 12 kuukauden aikana HARMAN on käyttänyt tässä lueteltuihin luokkiin kuuluvia henkilötietoja, jotka keräsimme seuraavista lähteistä:

  • suoraan kalifornialaisilta kuluttajilta
  • edellä mainituilta teknologiatoimittajilta
  • edellä mainituilta kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta. 

HARMAN keräsi kalifornialaisten kuluttajien henkilötietoja tässä lueteltuihin liiketoimintatarkoituksiin.

Keräämiemme henkilötietojen luovuttaminen: Viimeisten 12 kuukauden aikana HARMAN on luovuttanut seuraaviin luokkiin kuuluvia kalifornialaisia kuluttajia koskevia henkilötietoja seuraaviin luokkiin kuuluville kolmansille osapuolille liiketoiminnallisissa tarkoituksissa:​

Henkilötietojen luokka​​ Kolmannen osapuolen luokka Luovuttamisen liiketoiminnallinen tarkoitus
Yhteystiedot ja tunnisteet
  • Palveluntarjoajat, mukaan lukien data-analytiikkapalvelujen tarjoajat, verkkosivustojen tarjoajat ja verkkokauppatoimittajat
  • Valtion virastot, lainvalvontaviranomaiset ja muut lain edellyttämät osapuolet, myös oikeudenkäyntejä varten
  • Käytäntöjen ja sovellettavien lakien noudattamisen tarkastaminen
  • Turvallisuuden ja eheyden varmistaminen
  • Virheenkorjaus
  • Lyhytaikainen tilapäinen käyttö
  • Palvelujen suorittaminen HARMANin puolesta
  • Sisäinen tutkimus
  • Toimenpiteet palvelun tai laitteen laadun tai turvallisuuden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi
Internet- tai muun sähköisen verkkotoiminnan tiedot
  • Palveluntarjoajat, mukaan lukien data-analytiikkapalvelujen tarjoajat ja verkkosivustojen tarjoajat
  • Käytäntöjen ja sovellettavien lakien noudattamisen tarkastaminen
  • Turvallisuuden ja eheyden varmistaminen
  • Virheenkorjaus
  • Lyhytaikainen tilapäinen käyttö
  • Palvelujen suorittaminen HARMANin puolesta
  • Sisäinen tutkimus
  • Toimenpiteet palvelun tai laitteen laadun tai turvallisuuden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi
Sijaintitiedot
  • Valtion virastot, lainvalvontaviranomaiset ja muut lain edellyttämät osapuolet, myös oikeudenkäyntejä varten
  • Käytäntöjen ja sovellettavien lakien noudattamisen tarkastaminen
Kaupalliset tiedot Maksutiedot (taloudelliset tiedot)
  • Palveluntarjoajat, mukaan lukien verkkokauppatoimittaja
  • Turvallisuuden ja eheyden varmistaminen
  • Virheenkorjaus
  • Lyhytaikainen tilapäinen käyttö
  • Palvelujen suorittaminen HARMANin puolesta
Aistinvaraiset tiedot
  • Palveluntarjoajat, mukaan lukien puheesta tekstiksi -palvelujen toimittajat
  • Käytäntöjen ja sovellettavien lakien noudattamisen tarkastaminen
  • Turvallisuuden ja eheyden varmistaminen
  • Virheenkorjaus
  • Lyhytaikainen tilapäinen käyttö
  • Palvelujen suorittaminen HARMANin puolesta
  • Sisäinen tutkimus
  • Toimenpiteet palvelun tai laitteen laadun tai turvallisuuden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi
Tuotteiden ja palvelujen käyttötiedot
  • Palveluntarjoajat, mukaan lukien data-analytiikkapalvelujen tarjoajat ja verkkosivuston tarjoaja
  • Valtion virastot, lainvalvontaviranomaiset ja muut lain edellyttämät osapuolet, myös oikeudenkäyntejä varten
  • Käytäntöjen ja sovellettavien lakien noudattamisen tarkastaminen
  • Turvallisuuden ja eheyden varmistaminen
  • Virheenkorjaus
  • Lyhytaikainen tilapäinen käyttö
  • Palvelujen suorittaminen HARMANin puolesta
  • Sisäinen tutkimus
  • Toimenpiteet palvelun tai laitteen laadun tai turvallisuuden ylläpitämiseksi tai parantamiseksi​


Henkilötietojenmyynti ja luovuttaminen: Emme "myy" henkilötietojasi siten kuin useimmat ymmärtävät tämän termin, eli emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille rahaa vastaan. Kuten verkossa toimivien yritysten keskuudessa on yleistä, voimme kuitenkin sallia kolmansien osapuolten vastaanottaa sinua koskevia tietoja evästeiden kautta. Tarkoituksena on palvelujemme analysointi ja optimointi, verkkokokemuksesi räätälöinti, sinulle merkityksellisempien mainosten tarjoaminen sekä tilastolliseen tutkimukseen ja analytiikkaan liittyvät tarkoitukset. Tällaiset toimet voidaan määritellä henkilötietojen "myynniksi" tai "luovuttamiseksi" Kalifornian lain mukaan. 

Viimeisten 12 kuukauden aikana olemme luovuttaneet Internet- tai muun sähköisen verkkotoiminnan tietoja analytiikkatoimittajille ja mainosverkostoille, kuten edellä olevassa kaaviossa kohdassa "Keräämiemme henkilötietojen luovuttaminen" on selostettu. Tällaista luovuttamista voidaan Kalifornian lain mukaan pitää henkilötietojen "myyntinä" tai "luovuttamisena". Luovutamme näitä tietoja, jotta voimme mahdollistaa markkinoinnin sinulle sekä tarjota kohdennettua mainontaa sivustolla ja muussa vuorovaikutuksessa yhtiön kanssa verkossa.  

Emme ole myyneet tai "luovuttaneet" alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja viimeisten 12 kuukauden aikana, eikä meillä ole tosiasiallista tietoa siitä, että olisimme myyneet tai "luovuttaneet" alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja viimeisten 12 kuukauden aikana.

Säilyttäminen: HARMAN säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten HARMAN keräsi henkilötietojasi, sekä sen jälkeen niin kauan kuin sovellettava laki sallii tai vaatii. Lisätietoja henkilötietojesi säilyttämisestä saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@harman.com.

Tietosuojaoikeutesi Kaliforniassa:

Oikeus saada tietää
Kalifornialaisilla kuluttajilla on oikeus lähettää todennettava pyyntö saada tietää

  • mitä henkilötietoluokkia ja nimenomaisia henkilötietoja HARMAN on kerännyt heistä
  • mistä lähdeluokista HARMAN keräsi kyseiset henkilötiedot
  • mihin luokkiin kuuluvia henkilötietoja HARMAN on myynyt tai luovuttanut kolmannelle osapuolelle (muulle kuin palveluntarjoajalle) liiketoiminnalliseen tarkoitukseen, sekä kyseisten tietojen vastaanottajien luokat
  • mitä liiketoiminnallisia tarkoituksia HARMANilla on kyseisten henkilötietojen keräämiselle, käyttämiselle, luovuttamiselle tai myynnille.

Oikeus saada poistettua
Kalifornialaisilla kuluttajilla on oikeus lähettää todennettava pyyntö saada poistettua HARMANin kuluttajalta keräämät henkilötiedot.

Oikeus saada oikaistua
Kalifornialaisilla kuluttajilla on oikeus lähettää todennettava pyyntö saada HARMANin hallussa olevat kuluttajaa koskevat virheelliset henkilötiedot oikaistua.

Oikeus kieltäytyä myynnistä ja luovuttamisesta
Kalifornialaisilla kuluttajilla on oikeus kieltäytyä (a) henkilötietojensa myynnistä ja (b) henkilötietojensa luovuttamisesta kolmansille osapuolille käyttäytymiseen perustuvaa ristiinmainontaa varten. Tätä oikeutta voidaan harjoittaa myös selainasetusten tai -laajennuksen kautta ilmoittamiseen automaattisesti siitä, että kieltäydyt henkilötietojesi myynnistä ja luovuttamisesta. Kunnioitamme oikeuttasi kieltäytyä henkilötietojesi myynnistä ja luovuttamisesta yleisen kieltäytymissignaalin eli Global Privacy Controlin ("GPC") perusteella.  Voit ottaa GPC:n käyttöön käymällä Global Privacy Control -sivulla osoitteessa https://globalprivacycontrol.org. Jos lataat tuetun selaimen tai laajennuksen ja harjoitat tietosuojaoikeuksiasi GPC-signaalilla, poistamme tietyt kolmannen osapuolen evästeet käytöstä verkkosivustollamme, kun verkkosivustomme on havainnut GPC-signaalin.  Jos kuitenkin vierailet verkkosivustollamme eri laitteella tai samalla laitteella mutta eri selaimella, sinun on kieltäydyttävä erikseen tai käytettävä kyseisen selaimen ja/tai laitteen kieltäytymissignaalia. 

Kalifornian tietosuojaoikeuksiesi harjoittaminen
HARMAN vastaa pyyntöihin saada tietää, poistaa ja oikaista henkilötiedot sovellettavan lain mukaisesti, jos voimme todentaa pyynnön lähettäneen henkilön henkilöllisyyden. Kalifornialaiset kuluttajat tai heidän valtuuttamansa edustajat voivat harjoittaa näitä oikeuksia seuraavilla tavoilla:

HARMANin syrjimättömyyskäytäntö
Kalifornialaisilla kuluttajilla on oikeus siihen, että HARMAN ei kohtele heitä syrjivästi, jos he harjoittavat Kalifornian kuluttajansuojalain mukaisia tietosuojaoikeuksiaan. HARMAN ei toimi syrjivästi tällä perusteella. HARMAN voi kuitenkin veloittaa kalifornialaiselta kuluttajalta eri hinnan tai taksan tai tarjota eritasoisia tai -laatuisia tavaroita tai palveluja, jos ero on kohtuudella sidoksissa siihen arvoon, jonka kalifornialaisen kuluttajan henkilötiedot tuottavat. Jos HARMAN tekee niin, se ilmoittaa tästä kuluttajille lain edellyttämällä tavalla.

Sivustoa käyttävät Kalifornian asukkaat voivat pyytää meitä antamaan tiettyjä tietoja henkilötietojen luovuttamisesta kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit tehdä tällaisen pyynnön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@harman.com.

Kysymykset
Kalifornialaiset kuluttajat, joilla on kysyttävää jostakin tässä tietosuojailmoituksessa mainitusta seikasta, voivat ottaa yhteyttä HARMANiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@harman.com tai soittamalla numeroon 1 (877) 871-6755.

Näin todennamme pyyntösi

Kun lähetät tietopyynnön, poistopyynnön tai oikaisupyynnön, noudatamme seuraavaa menettelyä henkilöllisyytesi todentamiseksi:

  • Vaihe 1: Vahvistussähköposti: HARMAN lähettää sähköpostia sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit palveluihimme rekisteröitymisen yhteydessä. Lue kyseinen sähköpostiviesti, täytä todentamiskriteerit ja lähetä sitten vastaussähköposti HARMANille. Vaaditut kriteerit on selostettu seuraavassa:
    • Lue HARMANilta saamasi sähköpostiviesti. Kyseisessä viestissä pyydämme sinua todentamaan henkilöllisyytesi vastaamalla vähintään kahdella tiedolla riippuen pyyntösi luonteesta ja pyyntösi kohteena olevien tietojen arkaluontoisuudesta.
    • Vastaa sähköpostiin ja anna meille vähintään kaksi (ja joissakin tapauksissa kolme) tietoa. HARMAN vertaa antamiasi tietoja tietoihin, joita yhtiöllä on jo hallussaan sinusta. HARMAN käyttää antamiasi tietoja vain henkilöllisyytesi todentamiseen.
    • Vahvista yhteenvetomme toimista, joihin haluat meidän ryhtyvän (esim. "poista henkilötietoni").
    • Lähetä vastaussähköposti alkuperäiselle lähettäjälle edellä mainittujen vastausten kera, jotta voit vahvistaa omistavasi sähköpostiosoitteen.

  • Vaihe 2: Kun olemme saaneet edellä mainitut tiedot ja vahvistaneet henkilöllisyytesi, ryhdymme toimenpiteisiin pyynnön täyttämiseksi. Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että lähetät tietopyynnön, poistopyynnön tai oikaisupyynnön eikä HARMANilla ole sähköpostiosoitettasi, suoritamme yllä olevat toimenpiteet puhelimitse. Jos emme pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi riittävällä varmuudella vastataksemme pyyntöösi, ilmoitamme sinulle asiasta viipymättä ja selitämme, miksi emme pysty todentamaan henkilöllisyyttäsi.​

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Jos muutamme tätä tietosuojailmoitusta, julkaisemme muutokset tällä sivulla ja päivitämme tietosuojailmoituksen viimeksi päivitetty -päivämäärän, joka on ilmoitettu edellä. Jos muutamme tätä tietosuojailmoitusta olennaisesti sellaisella tavalla, joka vaikuttaa siihen, miten käytämme tai luovutamme henkilötietojasi, ilmoitamme tällaisista muutoksista ja muutosten voimaantulopäivästä etukäteen selkeällä tavalla.​