10bet casino review

Harman er forpligtet til at sikre dine data med industristandard administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger.

​​​​​​​​​​​​​​HARMANS COOKIEPOLITIK

​​Sidst opdateret: 5. april 2022.

Denne cookiepolitik gælder for alle websteder og mobilapplikationer, der drives af eller på vegne af Harman. Vores websteder bruger en række forskellige cookies og andre sporingsteknologier. Denne cookiepolitik forklarer følgende:

  1. Hvad er cookies?
  2. Cookies, som vi bruger, og hvorfor vi bruger dem
  3. Dine valg med hensyn til cookies
  4. Spørgsmål og opdateringer​

Hvad er cookies?

Cookies er små filer, der downloades til din enhed, når du besøger et websted eller 10bet casino reviewen mobilapplikation. Cookien sender derefter oplysninger tilbage til operatøren af webstedet eller til en anden webstedsoperatør, der genkender den pågældende cookie. Cookies er nyttige, fordi de gør det muligt for et websted at genkende en brugers enhed. Cookies udfører mange forskellige opgaver, såsom at give dig mulighed for at navigere effektivt mellem sider, huske dine præferencer og generelt forbedre brugeroplevelsen.

Vi bruger også andre sporingsteknologier kaldet web-beacons, indlejrede scripts og flash cookies. Nogle gange kaldes disse teknologier også cookies, men de er ikke helt ens.

  • Web-beacons (også kendt som sporingspixels): Web-beacons er små grafiske billeder, også kendt som “internet-tags” eller “klare gifs”, der kan være indlejret i websider og e-mailmeddelelser. Web-beacons kan bruges til at overvåge antallet af besøgende på webstedet, til at spore, hvordan brugere navigerer på webstedet, eller til at tælle, hvor mange e-mails, der rent faktisk blev åbnet, eller specifikke sider eller links, der rent faktisk blev set.

  • Indlejrede scripts: Et indlejret script er programmeringskode beregnet til at indsamle oplysninger om en brugers interaktioner med et websted. Scriptet downloades som regel midlertidigt til en computer fra værtswebstedets server (eller serveren hos en tredjepartstjenesteudbyder), og det er kun aktivt, mens den besøgende er forbundet til webstedet, og slettes eller deaktiveres derefter.

Du kan finde flere oplysninger om sporingsteknologier på: www.allaboutcookies.org og www.youronlinechoices.eu.​

Cookies, som vi bruger, og hvorfor vi bruger dem

10bet casino

Vores cookies kategoriseret efter funktion. ​ Vi bruger fire typer af sporingsteknologier på vores websteder:

Nødvendige cookies
Disse er sporingsteknologier, der er strengt nødvendige for webstedernes funktionsdygtighed, eller for at udføre tjenester, som en individuel bruger har anmodet om. Nogle eksempler på funktioner udført af nødvendige cookies er cookies, der husker, at du allerede har logget ind på din Harman-konto, mens du navigerer fra webside til webside på webstederne. En nødvendig cookie kan også registrere, at du har valgt at afvise cookies.

Analysecookies
Disse sporingsteknologier indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted, for eksempel, hvilke sider besøgende besøger oftest, og om de får fejlmeddelelser fra websider.

Funktionelle cookies
​Disse sporingsteknologier gør det muligt for webstedet at huske valg, som brugere 10bet sportsbook reviewtræffer, og at tilbyde forbedrede, tilpassede funktioner. For eksempel, for at give dig mulighed for at bruge Harmans livechat- og kundesupportmeddelse-funktioner, eller for at spore, om du har gennemført en afstemning eller undersøgelse på vores websteder.

Målretnings-/annonceringscookies
Målretnings-/annonceringscookies er sporingsteknologier, der bruges til at levere annoncer, der er relevante for brugeren. For eksempel bruger vi cookies, der husker, hvad du har set på vores websteder, for at vi kan vise dig relevante annoncer for produkter, der kunne interessere dig. Vi bruger også cookies, der fortæller os, om du har set en annonce og interageret med den, for eksempel, ved at klikke på den.

Vores cookies kategoriseret efter varighed. Cookies kan kategoriseres efter, hvor længe de forbliver på din enhed. Alle cookies har udløbsdatoer i dem, der bestemmer, hvor længe de bliver i din browser. Der er to brede kategorier af varighed:

a. Vedvarende cookies
Vedvarende cookies forbliver på din enhed, indtil de slettes manuelt eller automatisk.

b. Sessionscookies
​Sessionscookies forbliver på din enhed, indtil du lukker din browser, hvorefter de slettes automatisk.​

Vi bruger både vedvarende cookies og sessionscookies.

Vores cookies kategoriseret efter, hvem der placerer dem.Vi bruger både førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies er cookies, der placeres på din enhed af vores websteder. Tredjepartscookies er cookies, der placeres af et andet websted, når du besøger vores websteder (vores websteder). Harman har forhold til tredjeparts-annonceringsvirksomheder for at placere annoncer på dette websted og andre websteder, og for at udføre sporings- og rapporteringsfunktioner for dette websted og andre websteder. Disse tredjeparts-annonceringsvirksomheder kan placere cookies på din computer, når du besøger vores websted eller andre websteder, så de kan vise dig målrettede annoncer. Cookies placeret af tredjeparter indsamler også brugsoplysninger om brugen af vores websteder og leverer tjenester, såsom at huske, at du har logget ind på din konto eller den placering, som du har valgt som din foretrukne placering.

Oplysninger, der indsamles af vores cookies. Sporingsteknologier på vores websteder indsamler flere typer af oplysninger, herunder oplysninger om din brug af vores websteder, nærmere oplysninger om din enhed og din IP-adresse. Brug af vores websteder kan omfatte det klokkeslæt, hvorpå din enhed tilgår vores websteder, den side, du besøger, hvor lang tid du bruger på hver side, og de links, du klikker på. Cookies kan også indsamle det link, der bragte dig til vores websteder, og den webside, som du besøger, efter at du forlader vores websteder. Nærmere oplysninger om din enhed kan omfatte den type browser, som du brugte til at få adgang til vores websteder, versionen af den pågældende browser, og hvilken type enhed du bruger. En IP-adresse er det nummer, der er tildelt din enhed, for eksempel, din bærbare computer eller mobiltelefon, når din enhed får adgang til internettet. Din enhed kan have en statisk IP-adresse, hvilket betyder, at din enhed altid har den samme IP-adresse. Eller den kan have en dynamisk IP-adresse, hvilket betyder, at IP-adressen ændres, hver gang enheden får adgang til internettet.

I det omfang de oplysninger, der indsamles af vores sporingsteknologier, er personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning, behandler vi dem som personoplysninger. Hvis vi knytter oplysninger indsamlet gennem sporingsteknologier til eventuelle personoplysninger, som du tilvejebringer for os via vores websteder, f.eks. ved at indsende en formular, behandler vi også de pågældende oplysninger som personoplysninger. For oplysninger om, hvordan vi håndterer personoplysninger, der indsamles via vores websteder, bedes du se vores databeskyttelseserklæring

Deling af oplysninger. Vi bruger cookies leveret af tredjepartstjenesteudbydere til at hjælpe os med bedre at forstå vores besøgende. Disse cookies indsamler brugsoplysninger, såsom den tid brugere bruger på en webside.

Tredjepartstjenesteudbyderne bruger disse oplysninger til at give os rapporter om webstedstrafik og interaktioner. Harman bruger derefter de pågældende oplysninger til at tilbyde bedre webstedsoplevelser og værktøjer i fremtiden.

Harman kan også dele oplysninger, der indsamles fra cookies placeret af vores websteder, med andre tredjeparter, der er hyret til at udføre tjenester for os, såsom udbydere af markedsføringstjenester, datasikkerhedskonsulenter og webstedsudviklingskonsulenter.

Cookies og tredjepartsannoncer. Som nævnt ovenfor (“Vores cookies kategoriseret efter, hvem der placerer dem"), placerer tredjeparter cookies på vores websteder og indsamler oplysninger fra de pågældende cookies. Disse tredjeparter bruger værktøjer, herunder cookies og web-beacons, til at levere tjenester, såsom at “huske” en brugers præferencer, til at analysere brugen af webstedet og til at vurdere effektiviteten af deres annoncer og de typer af annoncer, der vil være af størst interesse for dig. Værktøjerne giver dem mulighed for at spore nogle oplysninger relateret til din computer og din internetbrowsing på webstedet eller andre websteder, der deltager i deres netværk. Disse oplysninger kan omfatte din computers IP-adresse, de besøgte webstedsadresser, den anvendte browsertype, din computers operativsystem og datoen, klokkeslættet og varigheden af besøget på hver side.

Nogle tredjeparter driver eller arbejder med cookie-baserede annoncenetværk, der placerer annoncer på andre websteder og onlinetjenester, som du besøger. For flere oplysninger om tredjeparts-internetannonceringsvirksomheder (også kaldet “annoncenetværk” eller “netværksannoncører”), bedes du besøge Network Advertising Initiative (NAI) på http://www.networkadvertising.org

Dine valg med hensyn til cookies

Vi påberåber os brugeres samtykke til behandling af personoplysninger i forbindelse med indsamling af cookies. I nogle lande har brugere rettigheder til at afvise cookies og andre sporingsteknologier, når de besøger websteder. For eksempel har brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ret til at afvise installationen af alle cookies undtagen nødvendige cookies på deres enheder.

I din cookiesamtykke-administrator og browsersikkerhedsindstillinger kan du til enhver tid justere, hvilke cookies du vil acceptere eller afvise. Vær dog opmærksom på, at hvis du deaktiverer visse cookies, vil nogle af funktionerne på vores websteder muligvis ikke fungere korrekt eller være tilgængelige for dig, såsom dem, der kræver identifikation, og afvisning af alle eller visse cookies kan resultere i en mere begrænset oplevelse af nogle af de tjenester, der tilbydes på webstedet.

Brugere kan til enhver tid trække samtykke tilbage ved at ændre deres indstillinger. Bemærk, at vores cookie-muligheder og -værktøjer varierer efter region og land i overensstemmelse med gældende lovgivning.

A. Valg, der tilvejebringes af Harman

For websteder, der er rettet til lande med ovennævnte rettigheder, indhenter vi samtykke fra brugere til cookies og tilbyder valg vedrørende indsamling af cookies. Vores præferenceværktøj til cookies giver brugere mulighed for at vælge de typer af cookies, der installeres på deres enhed.

Valg vedrørende annoncenetværk. Vi bruger tredjepartsanalyse, herunder Google Analytics, for bedre at forstå, hvordan brugere interagerer med vores websteder. Du kan også fravælge brugen af cookies fra Google Analytics herog få mere at vide om, hvordan Google bruger personoplysninger her.

Mange tredjeparts-internetannonceringsvirksomheder giver dig mulighed for at fravælge interessebaserede onlineannoncer ved hjælp af følgende værktøjer:

Browserkontroller. Derudover kan din browser eller enhed tilbyde indstillinger, der giver dig mulighed for at afvise cookies og slette dem. Disse kontroller varierer fra browser til browser, og producenter kan ændre både de indstillinger, de stiller til rådighed, og hvordan de fungerer til enhver tid. Pr. november 2021 kan du finde yderligere oplysninger om de kontroller, der tilbydes af populære browsere, på linksene nedenfor:

Visse dele af vores websteder fungerer muligvis ikke korrekt, hvis du har deaktiveret brug af browser-cookies. Derudover kan brug af browserindstillingerne til at afvise cookies også få din browser til at afvise cookies fra alle websteder, ikke kun vores websteder.

Spørgsmål og opdateringer

Hvis du har eventuelle spørgsmål om vores cookiepolitik, vil vi gøre vores bedste for at besvare dem. Du kan kontakte os via e-mail på følgende adresse: privacy@harman.com

Hvis vi ændrer vores cookiepolitik, offentliggør vi de pågældende ændringer på denne side og opdaterer cookiepolitikkens ændringsdato ovenfor. Hvis vi væsentligt ændrer denne cookiepolitik, underretter vi dig ved på fremtrædende vis at offentliggøre en meddelelse om sådanne ændringer, inden vi foretager dem, og ved at angive ikrafttrædelsesdatoen for ændringerne.​​

​​